Welkom bij Ruud Smolenaers Timmerwerken


Ruud is een jonge ambitieuze vakman die u graag van dienst is en zijn handen graag voor u wilt laten werken. Hij staat voor ambachtelijk vakwerk van hoge kwaliteit.

Of het nu gaat om groot of klein, voor al uw timmerwerk moet u bij Ruud Smolenaers Timmerwerken zijn!

Met deze website hoop ik u een goed beeld van mijn bedrijf te geven om uw wens in vervulling te laten gaan. Ik ben vooral werkzaam in Midden-Limburg en omstreken.

Afspraak is afspraak, met deze belofte verzorg ik allround timmerwerkzaamheden, van hoge kwaliteit, in en om het huis. Omdat ik goede contacten heb met diverse bedrijven in verschillende branches, maak ik het u mogelijk om het werk compleet af te leveren. Op deze manier kan voorkomen worden dat u verschillende bedrijven dient te benaderen om in te plannen. In de rubriek ‘diensten’ wordt u uitgelegd wat u kunt verwachten bij diverse werkzaamheden. Heeft u iets in gedachte om uit te laten voeren, wacht dan niet langer. Graag geef ik u vrijblijvend advies. Ik vind het van groot belang dat er alle aandacht voor zowel het product als de klant is. Daarom luister en denk ik graag met u mee, zodat u bij het project betrokken blijft. Laat uw gegevens achter, dan neem ik spoedig contact met u op en geef ik u graag gratis en vrijblijvend advies en een offerte.

Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe binnen- of buitendeuren en/of (raam) kozijnen, zolderbetimmeringen, dakkapellen, boeiboordbetimmeringen, carports, terrasoverkappingen of andersoortige constructies. Ik lever absoluut maatwerk.
Ruud Smolenaers

Timmerwerken


Boeket 23
6031 PR Nederweert

info@timmerwerkenlimburg.nl M: +31(0)6 - 253 154 65