Daken

Aanbouw- nieuwbouw of renovatie, elk huis moet een dak hebben. Er zijn verschillende vormen, soorten, maten en uitstralingen. 

Hoe wordt het dak gemaakt? 

Wij maken een eiken kap constructie tot een eenvoudige balklaag helemaal conform tekeningen en richltijnen die ervoor moeten zorgen dat u een degelijk dak boven u hoofd heeft. De dakbedekkingen leggen wij niet altijd zelf maar besteden wij uit aan bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Zij zijn hierin sneller en hebben de juiste materialen om het werk tot een goed resultaat te brengen. Op het plak dak bedekking is er altijd 10 jaar garantie en laten wij uitvoeren door een vakman op dit gebied.

Berekening of tekening

In de meeste gevallen zijn er tekeningen en/of berekeningen. Is dit niet het geval dan bekijkt Timmerwerken Limburg de situatie en zullen we besluiten of er voor u dak een berekening of tekening nodig is. Indien 'ja' kunnen wij dit voor u regelen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zo heeft u een compleet pakket: goede constructie en goede afwerking en daar staat Timmerwerken Limburg centraal voor. Wij willen onze werken degelijk uitvoeren en kwaliteit staat bij ons voorop. 

Timmerwerken Limburg slaat de spijkers letterlijk op zijn kop in het dak! 

http://www.timmerwerkenlimburg.nl/contactformulier

Recente berichten

Neem gerust contact met ons op