Dakramen

Mogelijkheden

Voor het plaatsen van dakramen zijn verschillende mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan jaloezieën, zonwering, verduisteringsgordijnen en rolluiken, deze kunnen elektrisch of handbediend zijn. Wilt u een elektrisch bediend dakraam dan wordt hier altijd een solar versie in geplaatst door ons.

Afmetingen

Dakramen zijn leverbaar in veel verschillende afmetingen en verkrijgbaar in een solar bediend systeem of een handbediend systeem. De keuze bestaat uit wit gelakt, grenen blank gelakt of polystyreen (kunststof).

Voordelen solar bediend dakraam t.o.v. handbediend dakraam

Een solar bediend dakraam heeft als voordelen dat deze solar bediend zijn (op zonne-energie) en dat er geen kabels in het zicht zijn.

Groot dakraam

Wit u een groot dakraam, dan kunnen er 2 of meerdere naast elkaar of boven elkaar geplaatst worden. Ook is het mogelijk om een dakkapel van Velux te plaatsen. Deze zijn vergunningsvrij voor de voor- en/ of achterzijde van de woning.

Velux dakramen

Vanaf 1 januari 2018 zijn we Velux partner. Dakramen van Velux zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Velux dakramen zijn duurder dan andere soorten dakramen maar zijn wel degelijker en Velux heeft een goede service.

http://www.timmerwerkenlimburg.nl/contactformulier

Recente berichten

Neem gerust contact met ons op