Gevelbekledingen

Gevelbekledingen wordt veelal toegepast om metselwerk te besparen, een andere uitstraling te geven aan bepaalde objecten of om te zorgen dat er kan worden na geïsoleerd bij een bestaande situatie of slechte delen / muren weg te werken. Kortom dit kan overal goed voor zijn en kan ook op verschillende manieren worden uitgevoerd. Belangrijk is de ruimte er omheen en het doel te bekijken waar u het voor gaat doen.

Dit kan met veel verschillende materialen. Volkern, keraliet, cement gebonden producten, rockpanel, hout enz. Mocht u dit dan tevens willen isoleren dan zorgen wij voor de juiste toepassing van damp remmende folies en voldoende ventilatie. Het is heel belangrijk om voor een goede isolatie te zorgen want wanneer gevelbekleding niet goed geventileerd is aangebracht beginnen de meeste problemen.

Timmerwerken Limburg levert en monteert gevelbekleding welke u wenst en kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. Er is vaak een mogelijkheid om een staal te bezorgen voordat u begint aan een compleet project.

Neem gerust contact met ons op