Gevelbekledingen

Gevelbekledingen wordt veelal toegepast om metselwerk te besparen, een andere uitstraling te geven aan bepaalde objecten of om te zorgen dat er kan worden na geïsoleerd bij een bestaande situatie of slechte delen / muren weg te werken. Kortom dit kan overal goed voor zijn en kan ook op verschillende manieren worden uitgevoerd. Belangrijk is de ruimte er omheen en het doel te bekijken waar u het voor gaat doen.

Dit kan met veel verschillende materialen. Volkern, keraliet , cement gebonden producten , rockpanel, hout enz. Mocht u dit dan tevens willen isoleren dan zorgen wij voor de juiste toepassing van damp remmende folies en voldoende ventilatie. Het is heel belangrijk om voor een goede isolatie te zorgen want wanneer gevelbekleding niet goed geventileerd is aangebracht beginnen de meeste problemen.

Timmerwerken Limburg levert en monteert gevelbekleding welke u wenst en kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. Er is vaak een mogelijkheid om een staal te bezorgen voordat u begint aan een compleet project.

Recente berichten

19 Mei systeem plafonds

systeem plafonds

Wat is een systeem plafond?

Een systeemplafond is een verlaagd plafond dat bestaat uit een roosterwerk waarop plafondplaten… Lees meer

11 Apr Prefab dakkapel

Prefab dakkapel

Wat is een prefab dakkapel? 

Voor een prefab dakkapel worden alle onderdelen vooraf in onze werkplaats vervaardigd.  Denk… Lees meer

Neem gerust contact met ons op