Overkappingen

Soorten en maten

Overkappingen zijn er in allerlei soorten en maten. Via internet zijn vaak goedkope overkappingen te vinden die kant en klaar aan huis geleverd en geplaatst worden. Deze overkappingen zijn verkrijgbaar in beperkte maatvoeringen en kunnen niet altijd overal toegepast worden. Ook is het uitgevoerd in licht materiaal en plaatst men  vaak een  extra paal zodat dit allemaal op zijn plaats blijft staan. Bij Timmerwerken Limburg kunnen we niet mee met deze branche en vertellen we u graag wanneer u wel bij ons moet zijn voor een overkapping.

Mogelijkheden

Overkappingen met een landelijke stijl bijvoorbeeld. Dit wil zeggen dat deze overkapping op maat gemaakt dient te worden en past bij het woonhuis of landschap. Deze overkappingen kunnen met platte daken of schuine daken gemaakt worden. De keuze van het type dak hangt af van u wensen, de mogelijkheden en wat past bij het huis. Ook is de keuze om het hout in het zicht te laten of een strak moderne overkapping toe te passen waar een vlak plafond over wordt getimmerd van bijvoorbeeld platen die geschilderd dienen te worden of kunststof panelen waaraan geen onderhoud meer nodig is. De overstekken komen vaak ook terug in het bijpassende woonhuis / stijl.

Prijzen

Prijzen van overkappingen is moeilijk in te schatten. Dit heeft te maken met welk houtsoort, het formaat, de bestaande situatie, wel of geen plafond erin, wel of geen lichtstraat erin. Kortom voor iets speciaals en passend bij u situatie denkt Timmerwerken Limburg graag met u mee.

Advies

Timmerwerken Limburg kan u adviseren in de materiaalkeuze, de indeling, maar ook of u wel of geen lichtstraat erin kan maken en wat het mooiste past bij u huis. We adviseren dan wel eerst eens op internet te gaan zoeken naar afbeeldingen wat u in gedachte hebt en wat u zou willen. Dan hebben we een basis van waar we op door kunnen gaan in ons gesprek en vandaar uit kunnen we een geheel vrijblijvende offerte naar u sturen.

Timmerwerken Limburg kan ieder houtontwerp realiseren. Ook kunnen wij zorgen voor het eventuele staal wat geplaatst moet worden en de dakbedekking. Alle wensen kunt u met 1 persoon bespreken en Timmerwerken Limburg ontzorgt u dan van het hele project. 

http://www.timmerwerkenlimburg.nl/contactformulier

Recente berichten

Neem gerust contact met ons op