Voor al uw timmerwerkzaamheden

Mijn bedrijf bestaat sinds 2009 en sindsdien heb ik al vele mooie projecten mogen uitvoeren.De eerste jaren heb ik mezelf uitgeleend aan een aantal zeer mooie bedrijven, waarbij ik veel ervaring heb mogen opdoen. De laatste paar jaar beginnen mijn eigen opdrachten steeds meer toe te nemen en sinds 4 februari 2019 heb ik 1 medewerker in dienst. Mijn 2e werknemer is per 1 juni 2021 in dienst getreden. 

Door de jaren heen heb ik mezelf goed voorzien van degelijk gereedschap en materieel. Hierdoor maken wij het mogelijk om goed en nauwkeurig werk te kunnen leveren op locatie. Of het nu gaat om:

Ik lever absoluut maatwerk om zo samen met u tot een goed resultaat te komen.

Afspraak is afspraak, met deze belofte verzorg ik allround timmerwerkzaamheden, van hoge kwaliteit, in en om het huis. Omdat ik goede contacten heb met diverse bedrijven in verschillende branches, maak ik het u mogelijk om het werk compleet af te leveren. Op deze manier kan voorkomen worden dat u verschillende bedrijven dient te benaderen om in te plannen. Ik vind het van groot belang dat er alle aandacht is voor zowel het product als de klant. Daarom luister en denk ik graag met u mee, zodat u bij het project betrokken blijft. Heeft u iets in gedachte om uit te laten voeren, wacht dan niet langer. Laat uw gegevens achter, dan neem ik spoedig contact met u op en geef ik u graag gratis en vrijblijvend advies en een offerte.

Met deze website hoop ik u een goed beeld van mijn bedrijf te geven om uw wens in vervulling te laten gaan.

Recente berichten

Neem gerust contact met ons op