Voor al uw timmerwerkzaamheden

Mijn bedrijf bestaat nu al ruim 8 jaar en sindsdien heb ik al vele mooie projecten mogen uitvoeren. In de beginjaren heb ik mezelf uitgeleend aan een aantal zeer mooie bedrijven, waarbij ik veel ervaring heb mogen opdoen. De laatste paar jaar beginnen mijn eigen werken steeds meer te groeien en door de jaren heen heb ik mezelf goed voorzien van degelijk gereedschap en materieel. Hierdoor maken wij het mogelijk om goed en nauwkeurig werk te kunnen leveren op locatie. Voor de grote projecten huur ik wel eens andere ZZP-ers in, die samen met mij het project tot een goed einde brengen.

Met deze website hoop ik u een goed beeld van mijn bedrijf te geven om uw wens in vervulling te laten gaan.

Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe binnen- of buitendeuren en/of (raam) kozijnen, zolderbetimmeringen, dakkapellen, boeiboordbetimmeringen, carports, terrasoverkappingen of andersoortige constructies. Ik lever absoluut maatwerk om zo samen met u tot een goed resultaat te komen.

Afspraak is afspraak, met deze belofte verzorg ik allround timmerwerkzaamheden, van hoge kwaliteit, in en om het huis. Omdat ik goede contacten heb met diverse bedrijven in verschillende branches, maak ik het u mogelijk om het werk compleet af te leveren. Op deze manier kan voorkomen worden dat u verschillende bedrijven dient te benaderen om in te plannen. Ik vind het van groot belang dat er alle aandacht is voor zowel het product als de klant. Daarom luister en denk ik graag met u mee, zodat u bij het project betrokken blijft. Heeft u iets in gedachte om uit te laten voeren, wacht dan niet langer. Laat uw gegevens achter, dan neem ik spoedig contact met u op en geef ik u graag gratis en vrijblijvend advies en een offerte.

Recente berichten

19 Mei systeem plafonds

systeem plafonds

Wat is een systeem plafond?

Een systeemplafond is een verlaagd plafond dat bestaat uit een roosterwerk waarop plafondplaten… Lees meer

11 Apr Prefab dakkapel

Prefab dakkapel

Wat is een prefab dakkapel? 

Voor een prefab dakkapel worden alle onderdelen vooraf in onze werkplaats vervaardigd.  Denk… Lees meer

Neem gerust contact met ons op